Våren, en definition

Våren är den tid då vårt halvklot alltmer vänds mot solen, som stiger allt högre upp på himlen och smälter snön och isen. Jorden värms upp och både växter och djur lockas fram. Men att definiera meteorologisk vår är ingen lätt uppgift. […] Vårens ankomst är, som med de andra årstiderna, en process, och det är svårt att säga att våren anlände ett bestämt datum. SMHI

Det kan ju de fega relativisterna i Norrköping tycka, men vi som vågar vara säkra på något vet att våren börjar imorgon. För trots att det bara gått några veckor sen förra årets skrattfest på Råsunda tog slut…

…så drar säsongen 2010 igång imorgon med ett puttrigt kafferep för oss äkta fotbollstalibaner: första försäsongsmatchen på Skytteholms IP! Eftersom jag inte litar på SMHI (särskilt inte när vi möter meteorologernas hemmalag IFK Norrköping) så tog jag fram en egen väderprognos imorse, med hjälp av kameran:

Nu kör vi! Och när vi kör så kör vi som fan!

Säg nåe här! / Tell me something good!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: