Hemåt genom Sörmland

Körde den slingriga senvägen från Nynäshamn över Skanssundet till Dunkern och sen hem efter ett regnigt dygn där. Försökte närma mig lite fåglar, men de hade som vanligt ingen som helst lust att få närbilder tagna.

En kommentar på “Hemåt genom Sörmland

  1. Ville bara säga att jag tycker så mycket om dina bilder. For på midsommardagen från soldränkt Öland till lika soldränkt Solna och blev varse hur vackert och välbeställt detta land tycks vara. Men dina bilder gör mig också varse.

Säg nåe här! / Tell me something good!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: