Leninzebra rides the 1200MKII

Elektrobank vs Electrolux

Leninzebra rides the 1200MKII

Jag gillar att städa. Det kan ta några dagar, veckor eller månader att komma igång men när man är mitt uppe i det så svänger det hårt. Orsaken är enkel. Det är bara när jag städar som jag lämnar min anala hang-up på att bara lyssna på ny musik och regredierar till 90-talet.

Leninzebra rides the 1200MKII

På en volymnivå som bara en maktfullkomlig brf-ordförande törs vrida upp mullrar och skriker Chemical Brothers genom åtta högtalare så att mitt gamla 40-talshus vrider sig i plågor. ”Life Is Sweet”, ”In Dust We Trust”, The Orbs ”Higher Than The Sun”-remix och ”Fluffy Little Clouds”, Beth Orton, Bentley Rhythm Ace, Propellerheads, The Prodigy. Dammsugarens brum hörs inte ens genom big beat-manglet.

Leninzebra rides the 1200MKII

Men frågan kvarstår: Who is this doing this synthetic type of alpha beta psychedelic funkin’?

Säg nåe här! / Tell me something good!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: