Västmanland i brand – nostalgisk betraktelse

Följer med ett halvt öga skogsbranden utanför Sala och har lite skuldkänslor gentemot de hotade norbergsborna över att jag är lättad av att branden sprider sig åt nordväst och inte österut. I brandområdets östra kant ligger nämligen lilla Salbohed, där min morfar föddes och bodde hela sitt liv som folkskollärare och fotograf, och där jag levde på kalvdans och röda vinbär på somrarna fram tills hans död i början av 80-talet. Hittade några bilder på bygdeband.se (verkar vara släktforskarnas wikipedia) och lite coolare modernismen.se.

Säg nåe här! / Tell me something good!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: