Sticker emellan med ett poddtips

Avbryter strömmen av turistsnapshots med en stark rekommendation. Har under semestern skrattat mig fram i bilen tack vare en omlyssning på mina favoritavsnitt av serien The Dead Authors Podcast. Både idén och utförandet är geniala, intelligente charmören Paul F Tompkins spelar HG Wells som med sin tidsmaskin reser tillbaks i tiden och hämtar med sig författare från olika epoker till LA för att spela in en intervju inför publik. Tompkins plockar in vänner ur eliten av den amerikanska standup- och improvisationsscenen som respektlöst men älskvärt får spela varsin författare. Han är påläst, på tårna och förstås väldigt, väldigt rolig, men framför allt lockar han med lagom ledande frågor och perfekt timing fram det bästa av sina gäster.

photo by mindy tucker

Paul F Tompkins som HG Wells (foto: Mindy Tucker)

Några av mina favoritavsnitt (som MP3-länkar, men jag rekommenderar att prenumerera på podden!):

photo by Steve Agee

HG Wells med Ayn Rand (foto: Steve Agee)

Säg nåe här! / Tell me something good!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: