Stenar och rötter

Ännu en regnig dag. Det var halt och blött i Sicklaskiftet så det blev bara en kort provtur på nya 29-tummaren, som sedan bilden togs har fått ritcheypedaler och pavé-sadel (och blivit mycket lerigare).

2 kommentarer på “Stenar och rötter

  1. Coolt med 29″! Hur känns det jämfört med 26″, är det stor skillnad?

  2. Det är väl som att köra monstertruck i stan ungefär. Man behöver inte tänka eller planera så noga utan det är bara att ta fart och köra över allt man ser. Men när man hamnar i smala trixiga passager så blir det lätt tvärstopp. Fast jag har väldigt liten erfarenhet av skogskörning ännu, tycker det verkar kul men har inte riktigt lärt mig gilla när naturen lägger hinder i vägen.

Säg nåe här! / Tell me something good!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: