Förra sommarens bilder

Drygt ett år sen nu som jag smällde med gammcykeln och tvingades skramla runt torget som en rostig Robocop – ”En dosa general white, tack. You have twenty seconds to comply…”

Stålet sitter kvar som påminnelse men det är skönt att märka att jag den här sommaren faktiskt kan glömma bort benet ibland.

3 kommentarer på “Förra sommarens bilder

  1. Jag tror det är 4:e bilden uppifrån som ska bort. Borde vart en chokladtårta eller en Mudcake från Espresso House istället. Annars mycket fina bilder. Finns de att köpa som stortavlor, månne?

  2. Hmm, ja, det är många saker jag inte saknar med att ligga på ortopedavdelningen och vänta på operation. En av dem är måltiderna. Avbildad här är något som jag tror föreställde saftsoppa, eller möjligen en väldigt utspädd hallonkräm. En annan dag var det Delmonte fruit salad med en klick vispad grädde och… wait for it… mandelbiskvier. Jag är för principen att inte skrämma livet ur gamlingar, särskilt när de ligger på sjukhus. Men måste maten vara hämtad ur flytta-hemifrån-kokböcker från 70-talets början för det? Underskattar inte sjukhusledningen de gamlas nyfikenhet och förmåga att plocka upp nya influenser? Fucking saftsoppa och mandelbiskvier. Men kaffet var ganska gott.

  3. Pingback: Dagens “Silver Lining” « G U L L M A R S P L A N

Säg nåe här! / Tell me something good!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: