Hög definition

Föll förstås till föga och beställde en hd-box till ungkarls-tv:n. Film och fotboll ser ruskigt bra ut, men ComHem passade (in their infinite retardation) på att utsätta mig för ett dilemma. Mitt abonnemang har på något sätt fått nästan samtliga kanaler i beställningsutbudet – utom några av de HD-kanaler jag beställde i mitt paket, TV4 HD, Eurosport HD och nån till. Så vad gör jag? Tittar glatt vidare på en miljon fotbollskanaler gratis medan lårmusklerna förtvinar och lungorna går upp i rök? Eller ska jag rädda cykelformen genom att höra av mig till kundtjänst och fråga varför mina beställda och betalda kanaler inte går att se?

2 kommentarer på “Hög definition

  1. Det brukar vara så i nån/några veckor, för att du ska beställa fler kanaler (antar jag). Så det rimliga är att påpeka att du ska ha ännu fler kanaler. :)

  2. Ja, igår förlorade jag alla första-fixen-gratis-kanalerna och har nu bara tillgång till en av de fem hd-kanalerna jag beställt och redan börjat betala för. ComHem vet inte vem dom muckar med, jag känner hur rättshaveristen inom mig börjar vakna till liv. Här ska kundtjänstockuperas och betalningsvägras! :) Bara 50 minuters telefonkö till ComHem nu – that ain’t nuthin’!

Säg nåe här! / Tell me something good!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: