Ungernrevolt 2.0

Nej, jag kan inte släcka ner wordpress.com för att markera… Men det är hög tid för Gunnar Hökmark och andra hökar som glatt hejat på kryptofascistiska Fidesz i Ungern att visa var man står!

Läs mer om den nya grundlagsvidriga lagstiftningen här.

4 kommentarer på “Ungernrevolt 2.0

  1. Det inlägget hade jag missat, tack! Tidigare har han kallat Fideszs valseger för ”formidabel”. Hoppas han har sin partigrupp i parlamentet med sig och att det sätts ordentlig press på Ungern. Det går liksom inte att mumla och tveka om Turkiets kandidatur ur ett medborgarrättsperspektiv och samtidigt ha ett ordförandeland som glatt paraderar med nyskrivna bananrepubliklagar…

  2. Hoppas man inte behöver vara ”sjuk” för att få låna bilder här även om jag inte skriver renodlat politiskt särskilt ofta (men gärna pekar på under täckmantel). Är i konstant behov av nya bilder då jag förfogar över allt för få egna och ofta använder Gratisbilder som illustration. Mvh Elsy

Säg nåe här! / Tell me something good!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: