Okulärapokalyptisk eklips

Öronen hindrade mig från att sova så jag stapplade runt hemma och kom på att om jag bara höll mig vaken lite till skulle jag kunna gå ut och förstöra ögonen också genom att titta direkt på solförmörkelsen. Kör i vind, sa min inre dr House, alltid glad över självexperimenterande.

En kommentar på “Okulärapokalyptisk eklips

  1. Såg faktiskt en total solförmörkelse en gång. I Bulgarien. Sunny Beach för att vara onödigt specifik – så förmörkelsen var både symbolisk och symptomatisk, kan man säga. Strax därefter spydde jag rakt ut. Svampomelett. Matförgiftning.

    Krya.

Säg nåe här! / Tell me something good!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: