Ett historiskt uselt derby

1-1 i mål. Samma resultat i grenen antal lyckade passningar i rad. Matchens snyggaste prestation var den danske dif-backens självmål – en tekniskt avancerad volleychipp in i krysset bakom en perplex reservkeeper. ”Fotbollsgodis”, som det kallas i Camp Sweden-samhället. Lite bittert också att ingen av domarna upptäckte bollen som gårdarna rensade inifrån det egna målet – men 2-1 hade varit orättvist. Om inte annat hade det inneburit orättvist många mål i matchen, AIK:s sista hemmaderby någonsin på Råsunda – och ett av de sämsta.

(Ber om ursäkt för skakig video – svårt att hålla zoomobjektivet stilla när man är derbynervös…)

Säg nåe här! / Tell me something good!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: