Higgsfält, ACTA och Nokia 808

Idag vällde det in rubriker efter en tids nyhetstorka med spåmäns väderprognoser och twittercitat från Almedalen.

  1. Higgsbosonen har hittats, vilket gör att massa och gravitation faktiskt existerar. Bra för att: vi kan hänga kvar på planeten ett tag till!
  2. ACTA röstades ner i EU-parlamentet. Bra för att: vi kan hänga kvar på Internet ett tag till!
  3. Sist men inte minst har jag fått min nya telefon, den hopplöst föråldrade men samtidigt nyskapande Nokia 808. Bra för att: jag kan hänga kvar i min gamla välkända teknik ett tag till som en grånad gårdstomte på ett lantbruksmuseum.

Eftersom den nya luren har en fin 41 megapixel-kamera så sålde jag min kompaktkamera till en konstnär för en bunt sedlar och en fotoprint från hans förra utställning som jag ska montera och hänga upp hemma. Här är några exempelbilder från nya mobilen:

One Response to Higgsfält, ACTA och Nokia 808

  1. […] min 1,5 år gamla HTC. Känner en stor avund mot de som vågar ta den smala vägen och välja en Nokia. Share this:TwitterFacebookGillaGillaBe the first to like this. Det här inlägget postades i […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: