Årsta Havsbad, kommer du sakna mig?

En ensam syrsa gnisslar en fantasilös konsert för mördarsniglarna i gräsmattan och havet skvalpar in as per usual. Sista kvällen på Havsbadet.

Dags att börja packa ihop och röra sig mot city för sista helgen i frihet. Kanske ska kolla in Sthlm Music & Arse på lördag, festivalens line-up är löjligt ospetsig men Ed Harcourt har jag inte sett på länge. Svår match på Råsunda imorgon kväll också, dock utan kamera för min del sen jag blev åthutad av en publikvärd sist jag var där (för att jag hade objektiv längre än 55mm, imorgon kommer 3000 smälltokiga huliganski från Polen, undrar om vakterna kommer hinna bry sig om optiska brännvidder då).

Hursomhelst – tack för den här gången, Årsta Havsbad! Jag cyklar säkert förbi nån helg.

Säg nåe här! / Tell me something good!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: