Bragdens mamma i Moskva

Bara att citera Mutumbas tweet, det här var ”bragdens mamma”!

Tokkämpande gnagare gick med Amnestys logga på bröstet ut för att vinna en omöjlig match mot ett oligarklag där varje startspelare har högre lön än hela AIK:s elva, mot en publik som utstötte rasistiska apljud mot våra hjältar Karikari och Atakora. Visst var vi utspelade men backlinjen högg som kobror och Ivan den store Turina räddade allt, och när Tjerna kom in var det så starka gamlaullevi2009-vibbar att det bara skulle bli 2-0.  Europa League i höst alltså, med de här hjältarna plus Goitom, Majstorovic, Bangura… Längtar efter sista decembermatchen på Råsunda i snöyra mot Liverpool eller nåt annat skräpgäng. Vi kommer inte ens behöva bengaler, det kommer brinna i 1000 grader på läktaren ändå.

P.S. Herrar Elm och Wernbloom? Ha! Dags att börja planera försäsongsträningen – inga matcher för er i vinter. Skulle vara om Hamrén bjuder in till nåt b-landslagsläger i Malaysia eller så?

P.P.S. Ok, inte Liverpool i december på Råsunda, däremot Napoli i slutet av november… Hela (preliminära) spelschemat finns här på UEFA:s sida (pdf).

Säg nåe här! / Tell me something good!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: