Inför GAIS away, ett par foton från CSKA Mockba

Snart så tar vi tre färska poäng

Stor-tv:n på väggen står och tickar ner mot avspark från Ullevi. Nere i fisktown skiner solen men här i Sthlm vräker det ner. Finns det nåt tydligare bevis på att det globala klimatet har gått helt åt helvete? Kom hursomhelst på att jag hade ett par opublicerade bilder från matchen mot CSKA Moskva i torsdags. Det var en imponerande uppvisning de bjöd på. Utan sin bästa anfallare och med inställningen att ”vi vinner ändå hemma i Mockba” joggade de till sig 1-0 trots en bra första halvtimme av de perfekt taggade gnagarna.

0-0 hade inte räckt men var ändå resultatet att hoppas på

_

CSKA-huliganerna eldar och Akinfeev leker med sin pung

_

Tifo på Norra – ”soldater” känns ofräscht men ryssarnas rasistiska apljud tog ändå Ulf Brunnberg-priset

_

Nostalgisäsongen på Råsunda går vidare

_

// P.S. Världens absolut mest inkompetenta tjänsteleverantör CSports lyckades naturligtvis inte sända matchen utan tekniska problem, så det fick bli en olaglig piratstream istället.

Absurt att en obetald tjänst där ”servern” är en gammal pc i någon polsk hackers pojkrum fungerar så mycket stabilare än monopolisten CSports (CMore/Canal Plus). 449kr/mån betalar jag för en tjänst som bara fungerar när det är matcher som ingen vill titta på.

Jag kollade igenom min maillåda och har skrivit till dem med reklamationer pga trasiga streamar 18 gånger. 18 felanmälningar på ett par år – alla om exakt samma tekniska fel. Men de ser väl ingen anledning att fixa felet eftersom de har monopol på de allsvenska sändningarna genom avtalet med Svenska Fotbollförbundet. Klåpare all around, alltså… //

 

Säg nåe här! / Tell me something good!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: