Sea City Slumming

Tog ett kort träningspass på min nya Nikon D7000 i eftermiddagssolen. Det är många nya knappar och funktioner som ska ta sig från den aktiva delen av hjärnan ner i ryggmärgen innan det nya huset blir en förlängning av det egna sinnet. Som vanligt, klicka för högupplösta bilder.

Ok, förlåt så mycket för den sista bilden. Men man blir lite matt av hur perfekt allting är nere i sjöstan. Sjukhusrena ytor, välpolerade designfamiljer och precis lagom höga medelinkomster vart man än ser. Mitt revolutionära underjag tog bilden medan jag väntade på tvärbanan, och gjorde sen en liten retuschering medan jag tittade bort.

Fler sjöstadsbilder från promenaden finns här.

Säg nåe här! / Tell me something good!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: