Bilder från Luma GP 2013

Härligt sommarväder på årets Luma GP, som solovanns av Södertälje CK:s Marcus Linder, en stark halvminut före tvåan. Jag hann tyvärr inte stanna och fota prisceremonin. Som så många stora sportfotografer före mig var jag tvungen att smita till Sjöstans leksaksaffär minuterna innan de stängde och köpa en gosedrake. Fler bilder än de som fick plats här finns här på Picasa.

Mina bilder från tidigare års upplagor av Luma GP hittar du här.

7 Responses to Bilder från Luma GP 2013

 1. Karl skriver:

  Stylish bananbar!
  Vi får ta en fikatur snart.
  /Karl

 2. gullmars skriver:

  Rullade första kilometrarna på snart ett år igår. I sämre form än när jag skaffade orbean nån gång på 50-talet men det kommer väl sakta tillbaks, ett rundtramp i taget… Kanske en riktigt långsam och kort tur i helgen?

 3. […] Mina foton från Luma GP 2013 finns här! […]

 4. […] Mina foton från Luma GP 2013 finns här! […]

 5. […] Mina foton från Luma GP 2013 finns här! […]

 6. […] Mina foton från Luma GP 2013 finns här! […]

 7. Karl skriver:

  Ser ut som om lördag är enda dagen med uppehåll i helgen. Vi skall visa lgh 1130, men en lunchfikatur efter det kanske?
  /Karl

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: