Årstavikens Miami Vice i low-speed pursuit

Mitt i den lugna sommarkvällsölen började spänningen stiga ute på Årstaviken. En blåblinkande polisbåt av mindre modell smög förbi Skrovets bryggservering med sina kikare riktade akterut. Strax efter kom polisens stridsbåt 90 med blåljus och full av vilt vinkande sjöpoliser som försökte tvinga in en trött snipa till bryggan, följda av fler snutar i en liten ribbåt.

Var denna dramatik upplösningen på en storstilad diamantkupp? Hade polisen jagat tungt beväpnade kokainsmugglare från Caracas hela vägen in i Mälaren?

Nej, enligt Aftonbladets ständigt live-twittrande rättsreporter Oisín Cantwell som råkade sitta på bryggan som var dramats epicentrum var det tyvärr bara en semestrande fyllbult som akut behövde byta färdmedel från familjebåt till polisbil:

oisin1Oisin0

Säg nåe här! / Tell me something good!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: