Stockholm Zombie Walk 2013

Klicka här för mina Zombie Walk-bilder från 2015!

Det är sällan man ser zombies i regn. De är ju lite känsliga sådär, med kroppsdelar som gärna trillar av när de blir blöta och så. Men idag hasade en hord förbi på Skeppsbron medan ovädret vräkte fram över Strömmen. Stockholmarna var lika blasé som vanligt och höjde knappt ett ögonbryn, men den sydkoreanska marinen som var på örlogsbesök reagerade desto starkare. Turligt nog valde de att inte sänka Gamla Stan i sjön med en taktisk nuke utan rensade upp gatorna i Romero-klassisk stil. Fler foton här på Picasa!

2 kommentarer på “Stockholm Zombie Walk 2013

Säg nåe här! / Tell me something good!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: