Solsting på torpet

Day three, right. Har hittat en fönsterhake där jag kan hänga telefonen för att få lite svajig 2G-täckning. Katten jag förväntas ta hand om har flyttat ut i boden, hon är tydligen ännu räddare för okända människor än jag är.

Fick idag genidraget att vattna alla grönsakslanden och sen slå och klippa gräset när det var som varmast i solen strax efter lunch. Fyra timmars flodsvettande och 10 bromsbett senare tog energin tvärslut. Fyra 1,5l-flaskor vatten senare börjar kroppen hämta sig.

Igår turade jag genom Tjusts skärgård till Västervik, home of the original medelålders stekare. Roligast var att se den gamla lyxnattklubben Slottsholmen som Björn Ulvaeus köpt men verkar ha vissa problem med att få ordning på. Den uppbrutna källaren var trashad och länsad så det blev tyvärr inga fina miljöfoton.

Säg nåe här! / Tell me something good!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: