Nu är våren här

AIK-Lahti på Skytteholms b-plan drog bra med folk och visade sig bli en konstig match. Gnaget hade full kontroll över matchen men tappade ändå in tre finska bollar. Sista kvarten ryckte ungdomarna (ja, jag räknar Pavey och kapten Goitom till dem) upp sig och kämpade sig fram till 4-3 på övertid. Hade matchen gällt något hade den väl kallats Miracle on Astroturf eller nåt annat klatschigt, nu var det bara fint att se ett svartgult lag vägra förlora.

Roligast var att Ofori ägde mittplan, Eliassons fina inhopp och den korta sekvensen när Lahtis pannbandslånghåriga forward joggade förbi läktaren som med Linkan i spetsen vrålade ”Klipp dig Tauer!”, ”Hoppa Tauer!”, ”Avgå Tauer!” Spelaren garvade och gjorde en halv tumrazzia så Janne T är uppenbarligen känd även i öst.

Fler foton här

Säg nåe här! / Tell me something good!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: