Kung Henok gör borta till hemma i urspårad tragedi

Gick på lokala dansbanan för att kolla finlir à la Ishi, men den planen stördes av ett redigt rövgäng av råskinn som kommit hit från protestnerviga Armenien för att sparka sig vidare i cupen. Deras försök att radera bort bollens betydelse ur fotbollen med kapningar, maskningar, fulsnack, attacker efter avblåsningar och klunghets mot domaren lyckades tyvärr och vi hann bara göra två mål i de korta bråkavbrotten. Deras tre röda kort var nog ändå mer än de budgeterat för och med halva laget avstängt i returen lär de väl fylla upp truppen med styrkelyftare och MMA-fighters. Hoppas vi skickar med gott om säkerhetspersonal till Gyumris traktorstadion och att vi kommer därifrån med 0-0 och utan skador. En viktigare förhoppning är förstås att Henok ska välja att stanna – och att AIK gör allt för att det ska bli så. Viktigare förebild och kraft att enas kring har vi inte.

En kommentar på “Kung Henok gör borta till hemma i urspårad tragedi

  1. Trist med fight istället för match. Bilderna är dock väldigt fina allihop. Läckert med regnbågen utanför arenan.

Säg nåe här! / Tell me something good!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: