Fi’zi:k Mju’ko:st

Bytte sadel på skogsåbäket till en Fizik Pavé som jag hade liggande, mest av estetiska skäl. Fick äta upp den fåfängan i sista utförslöpan på Fem Svåra ikväll. Höll på att flyga över styret när jag körde fast på en sten men räddade situationen genom att snabbt och graciöst slänga ner alla mina 100 kg på sadeln vars fäste enligt produktbeskrivningen består av ”100% cheese spread”. Det mesiga fästet sprack, sadeln ramlade av och där satt jag med två vassa lättmetallrails upp i vardera skinkan. Ståcykling hem alltså.

Innan dess hade jag några korta sträckor med bra flyt som gjorde Sicklaskiftets bröt tiil en njutning – varje gång tack vare att jag imiterade min tålmodiga guide Karl. Resten av tiden var det mest frustration även den här gången. Men det här med skogscykling kommer bara bli roligare ju mer jag vänjer mig vid att strunta i att det är saker ivägen hela tiden.

2 kommentarer på “Fi’zi:k Mju’ko:st

  1. Update: 66% av alla stora hål i området har läkt ihop fint. Nishikin har fått tillbaks sin lite fulare men troligen hållbarare originalsadel. All is well.

Säg nåe här! / Tell me something good!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: