Bra och dåliga vägar

Den korta turen till Smådalarö Gård var fantastisk. Härliga vägar med doserade kurvor upp och ner för bergsknallarna. Rekommenderas varmt för den som vill lägga till ett par mil på Årsta Havsbadsrundan. Lågtstående sol i ögonen på hemvägen och en hel del helgtrafik var en halvdålig kombination men totalt en lyxupplevelse.

Dagens tur var också skön, men väg 73 visade sig vara en enda lång byggarbetsplats utan vägren. Jag rullade i 35 km/h ett par decimeter ifrån kilometervis av betongsuggor med bilar susande förbi på frimärksavstånd och ständiga grushögar och sprickor att bunnyhoppa över. Hög adrenalinnivå där. Valde att leta mig hem på grusvägarna längs kusten från Söderby Brygga. Ren idyll med faluröda små gårdar i några kilometer och sen inne på Berga övningsskjutfält, där all militär aktivitet som tur var lyste med sin frånvaro.

Säg nåe här! / Tell me something good!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: