Timeshiftgenerationen

Efter en eftermiddag på IKEA i Kungens Kurva (uttalat på polska för bästa effekt) ville kusinbarnen visa favoriterna ur sin dvd-samling. De tillhör generationen som växer upp med Wii och säger saker som ”jo, vi kan äta nu för Bolibompa är på timeshift”. Känns tryggt för en kulturkonservativ gubbe att Loranga, Masarin och Dartanjang fortfarande håller. Och att det trots mediebruset lockar att traska ut i små gummistövlar och göra soppa av regnvatten, gräs och mördarsnigelkadaver.

Säg nåe här! / Tell me something good!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: