Sömnigt TV-VM

Nån jävel har smittat mig med ett virus som gjort mig småfebrig och huvudvärkig. Linjeloppet i VM på Eurosport är långt och jobbigt även hemma i soffan och jag har behövt ta flera sömnpauser. Ju längre loppet går desto tydligare blir det också att de tre blågula cyklisterna knappast kommer ha nån chans idag. 

Fel lopp för de blågula

Värst är att loppet går så långsamt att jag kommer missa upplösningen. När de rullar in på spurten med italienarna i spetsen (som dock blir omkörda av minst ett par spanjorer) kommer jag sitta på t-banan på väg till Råsunda. Match mot Gefle, vilket borgar för riktigt usel fotboll, halvtomma läktare och dålig stämning. Härligt!

Säg nåe här! / Tell me something good!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: