Stenhård tv-guide

Jag har tröttnat på True Blood. Tankade som vanligt hem första avsnittet utan förhandsinformation, det är oftast roligast så. Efter några sekunder av förtexterna satt jag fast som en snarad kanin. Lysande intro. Hängde sen med några avsnitt, mycket för den svettiga attityden, de medvetet taffliga sydstatskulisserna och den fräscha castingen. Gillar framförallt Rutina Wesley som trasigt taggiga och skitsnygga kompisen Tara.

Men det kändes som att storyn körde fast i en gungande lunk redan innan man hunnit få upp intresset. Gungande lunkar kan vara riktigt givande, se på första säsongen av Friday Night Lights. Kanske ger jag resten av True Blood-säsongen en chans i framtiden.

Och jag måste säga att Alan Balls verkslista med True Blood, Six Feet Under och American Beauty är stark nog för att han borde slippa bli smädad i ComHems tv-guide. Men jag kanske är överkänslig.

Tufft uttryckt

Orättvist omdöme

5 kommentarer på “Stenhård tv-guide

  1. Jag lade ner efter e06 när dramatiken börjat kännas lite krampaktig. Men nästa gång jag får en lagom dödlig influensa och får chansen att ligga i soffan med gott samvete så tittar jag säkert ikapp, en tv-junkie ska aldrig säga aldrig!

  2. Själv hets kollade ja true blood och väntar ivrigt på att andra säsongen släpps.. =)

    (råkade hitta till dej via beta,hehe, fin rating där..) =)

  3. Hej Tuta! Jag har inte tittat ikapp True Blood ännu. Före i kön ligger ett gäng avsnitt av Friday Night Lights, risken är att jag får nog av självdestruktiva sydstatsungdomar efter dem…

  4. Friday Night Lights säger du minsan… känner inte igen serien, men kanske är den sevärd? Kan vara skönt och slänga på nåt om nätterna när det är lugnt på jobbet :) hehe…

Säg nåe här! / Tell me something good!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: