Drömmen om idealsamhället

Tänk vad mycket mindre ont i armbågen och höften man skulle kunna ha om det inte fanns idioter som absolut måste panikbromsa framför en för att de hittar en parkeringslucka där de kan släppa av sina lata finniga tonåringar som måste skjutsas till sin match i Eriksdalshallen eftersom det snöar lite ute.

(Gorkij betyder "den bittre" för er okunniga)

(För den som undrar varför jag illustrerar min vurpa med en jävla tändsticksask kan jag berätta att 'Gorkij' betyder den bittre. Frågor på det?)

En kommentar på “Drömmen om idealsamhället

  1. tack, för ditt tyck på min hemsida. jag blir så glad! hur hittade du dit? om jag får fråga. de där ”fågeldjuren” haha i oljepastell är typ. små! i original. jag ska försöka glida in på att jobba större nu, det är så svårt att ändra på bara och man bor i lilla ettan med kompis och har inte ens något skrivbord va. då blir det lilla ritblocket haha. tack igen för kommentar det är hemskt trevligt /annie

Säg nåe här! / Tell me something good!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: