Relevant instans

Ibland kan även den mest ocyklistiska av människor plötsligt känna för att läsa en torr cykelblogg som nästan aldrig uppdateras. Här kommer tio enkla tips på termer man då kan skriva in i sin favoritsökmotor:

1. människor som ser ut som trä
2. naken tomte
3. filip struwes glasögon
4. mississippi brinner
5. spelar ond kung
6. syndiga underkläder
7. kung i fotboll
8. kerry är knäpp
9. cola bilen
10. aimee mann naken

Världen måste vara full av missnöjda googlare. Förr eller senare ringer det väl nån handläggare från konsumentverket och påpekar att jag inte levererat den vara jag utlovar.

nappar det?

nappar det?

Samma fenomen gäller tyvärr majoriteten av de telefonsamtal jag får. Mitt hemnummer råkar vara det man slår om man är så arg på Bredbandsbolaget att man inte längre kan skilja på åttor och nollor. Såna samtal kan jag oftast hantera eftersom jag har hyfsad koll på nätverksteknik.

teknik är svårt

teknik är svårt

Svårare blev det förra veckan när Diskrimineringsombudsmannens samtal kopplades hem till mig. DO (som jag trodde var några glada jurister och en assistent men visade sig vara en fullvuxen myndighet med säkert 200 anställda) höll på att byta kontor. De hade lite trassel med sin nya datoriserade växel, så både interna och externa samtal landade hemma hos mig. De allra mest diskriminerade uppringarna skrev naturligtvis upp mobilnumret från min telefonsvarare och ringde upp mig på jobbet.

norénska samtal

norénska samtal

Som engagerad medborgare tog jag förstås även denna min nya uppgift på största allvar men insåg snart att jag var dåligt påläst kring myndighetens pressreleaser och de senaste årens lagstiftning på området. Jag försökte då ringa och säga upp mig från tjänsten som obetalt callcenter. Tyvärr visade det sig när jag ringde att DO hade lite trassel med sin nya datoriserade växel. Efter ett tjugotal samtal lyckades jag ändå få fram mitt budskap utan att avbrytas eller kopplas fel, så nu kan jag fokusera på att ge moraliskt stöd till den stora gruppen bredbandsabonnenter på gränsen till nervsammanbrott.

Säg nåe här! / Tell me something good!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: