I’m the man


Det gick faktiskt. Nu är hon tyst och snäll när jag vill det och skriker och vrålar när jag så önskar.6 Responses to I’m the man

 1. Matti skriver:

  Det är mindre känt bland musikhistoriker att ”Under my thumb” egentligen handlar om Keith Richards förhållande till sin Telecaster.

 2. gullmars skriver:

  Ah, du menar att mitt inlägg skulle kunna tolkas som en slags Josef Fritzl-skryt? Särskilt om man ser den här posten i en RSS-läsare utan bilder? Inte alls meningen.

 3. Frits van der Bergen skriver:

  Hur mycket ska du ha för den?

 4. gullmars skriver:

  Gamla Bettan är inte till salu, men hade den/hon varit det hade jag fått överlämna värderingen till någon med mycket längre hår. En av de få livsvisdomar jag samlat på mig är ”Ju längre hår, desto bättre koll på begagnade gitarrer”.

 5. FvdB skriver:

  Och jag som hade tänkt lura av dig den för en struntsumma.
  Jag hade mycket bättre koll på begagnade gitarrer när jag hade långt hår.

 6. gullmars skriver:

  Om man hittade en riktigt långhårig gubbe med växande flintfläck skulle han kunna berätta att min strata är ”tillverkad 1993 på FujiGen-fabriken i Nagano och i grunden är en välbyggd gitarr med kropp av al och bräda av rosenträ, men lite lustigt specad med Floyd Rose II och tre mickar men bara en tonkontroll”.

  Sen skulle han sänka huvudet i sorg över mina amatörmässiga kallödningar och säga ”4 lax på Blocket kanske? Mer om du säljer på eBay. Eller så ger jag dig tre tussar i handen så slipper du besväret?”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: