Vintersport och sommarcykling

Längtade hem till Gullmars lite nu ikväll. Inte för att jag är solsvedd i ansiktet eller för att jag tvingades lämna min racer hemma och hyra sunkig mtb, utan för att AIK körde över HV71 i fjärde raka kvartsfinalen på Hovet. Webbradion därifrån fick ticka bort mina dyrt förköpta wifi-timmar men oj, vad det var värt slantarna! Ja, och så har jag visst slöhojat lite bland klipporna idag. Åtminstone om man ska lita på min Nikon. Jag behöver middag. Undrar om det finns nån gnagarpub här?

2 kommentarer på “Vintersport och sommarcykling

  1. Ser extremt nice ut! Garvade gott och länge när jag såg lamporna på översta vänstra bilden, den hantverkaren måste varit på något starkt när han beslutade att sätta upp dom upp och ned, lol.

  2. Skulle du fråga honom skulle han säkert svara nåt om att uplighting faktiskt uppfanns på ön för 4000 år sen och är en cypriotisk tradition sedan dess. Cyprioterna är stolta och lite tjuriga – precis som alla öfolk. ”Var hundrade år kommer det nån jävel och ockuperar vår ö, skeppar iväg alla råvaror, stjäl våra kvinnor, inför nya lagar, byter ut religionen och klagar på hur vi monterar våra lampor. Men vi gör som vi alltid gjort – beväpnar oss och sätter oss i bergen och väntar.”

Säg nåe här! / Tell me something good!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: