Feber – höstens hetaste trend

En dunderförkylning har sänkt mig omväxlande under isen respektive täcket under en dryg vecka. Men nu börjar febern gå ner, så nu kunde jag äntligen börja missbruka leksaken som posten kom med förra veckan. Den nya prylen är en liten billig wacom-bräda, tryckkänslig med tvåknappspenna och touch-funktion. Tanken är ha den i lightroom för att finputsa fula foton men för att lära mig tekniken (som inte är helt självklar…) satte jag mig och ritade lite:

En kommentar på “Feber – höstens hetaste trend

Säg nåe här! / Tell me something good!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: