Sålna – Pålen: 3-1

2012 var året då vi gnagare stängde av våra HDTV-skärmar, sket i OS och istället lyssnade på skrapig webbradio från exotiska platser. Klart lättare att förstå sändningen på svenska ikväll från Poznan än den på isländska från en förort till Reykjavik häromveckan. Och sammanlagd seger igen, vilket är lika lätt att uppskatta på en västpolsk 32kbps-ström som på en 3D-sändning med Dolby 5.1-surround.

Firar med ett par bilder från senast på Råsunda. Blev ju åthutad av en publikvärd för mitt 210mm långa objektiv förra gången jag tog med kameran. Jag försökte med klassikern ”storleken spelar väl ingen roll” men fick svaret att 55mm var det längsta man fick ha. Till plattmatchen mot Kalmar tog jag hursomhelst det säkra före det osäkra och skruvade på ett 10-24mm vilket inte uppfattades som lika falliskt provocerande.

Säg nåe här! / Tell me something good!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: