Ursäkta röran, nån bygger om

Gjorde en uppgradering av mitt wordpresskonto vilket fick wordpress att nollställa alla mina css-ändringar. Bloggen ser därför krympt, skrumpen och dum ut för närvarande. Firar detta (mitt enda) smala tillstånd med ett par bilder från den gråa vardagen efter semestern och det allra sista blomsterporträttet jag fick med mig från semesterstranden. Alla förstås i smal storlek passande den visuellt komprimerade bloggen. Återkommer när wp:s gurusar har tänkt klart.

// Edit: Så, nu har wordpress.com:s happiness engineer gett mig min css-kod tillbaks. Thanks, Jackie! //

Säg nåe här! / Tell me something good!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: