Jul i Jöttlabörg

Är i exotiska Göteborg för att fira jul. Allt är stängt och alla verkar sitta inne och vänta på att snöstormen ska dra förbi. Det enda spår av lokalbefolkning man ser är snöröjarna, men de är å andra sidan många gånger fler och hundratals procent mer effektiva än sina kollegor i 08-land. Tog några bilder på denna vackra men sorgliga ursäkt till stad innan kameran snöade igen. Mer foton här.

P.S. Min AIK-pin på jackan började ryka och fräsa så fort jag hoppade av X2000, och ju närmare Gamla Ullevi desto starkare glöder den. Har inte frågat Gandalf men gissar att den smitts av svartalver i en tidsålder långt före vår.

2 kommentarer på “Jul i Jöttlabörg

  1. Är det pantbanken även på plan 2, eller är det där GBGs orrar håller till? Juligt porrigt :)

  2. De orriga ljusen finns över hela stan – de är en del av turistkampanjen ”Julstaden Go:teborg” (deras stavning, inte min).

Säg nåe här! / Tell me something good!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: