Flumskolan på Kulturhuset

Var och lyssnade på live-inspelning av podcasten Flumskolan på Kulturhuset, och passade på att ta lite bilder. Radiosatirikern Ola Söderholm, Galago-redaktören Johannes Klenell och underbara allroundgeniet Nanna Johansson satt som tre leende frågetecken och ömsom analyserade, ömsom skojade om Ian Wachtmeisters (såklart timbroutgivna) bok Ankdammen från 1988. Avsnittet dyker väl inom kort upp på Aftonbladet Kultur. // Uppdatering 20130321: Här ligger nu det nya avsnittet //

Resten av bilderna finns här på Picasa.

Säg nåe här! / Tell me something good!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: