Arvet efter Alain Sars

Bra drag i Gnaget idag och en löjligt orättvis förlust. Vem hade trott att en linjeman skulle axla Alain Sars mantel som mest föraktade domare i AIK-leden? Den gravt felaktiga offsideavvinkningen på det som borde varit 1-0 fick sen sällskap av ett antal halkningar på den av arenabolaget lågprioriterade gräsmattan (helt ok som boule-plan) och en målstolpe som någon skånsk fyllskalle till PEAB-arkitekt ställt på fel ställe. Hade målet bara stått en halv decimeter längre västerut hade Henoks nick efter frispark suttit.

Och när vi ändå pratar felaktigt material så ryktas taket vara stängt för att öppningsanordningen helt enkelt inte fungerar. Och att de omtalade jättefläktarna som skulle ge frisk luft och ventilera ut bengalrök inte gjorde nånting alls behövde man inte vara VVS-professor för att se. Kort sagt: The systems of the new Death Star are not yet fully operational. Men snålar man och bara lägger 3 miljarder så får man väl inte toppkvalitet på prylarna.

Säg nåe här! / Tell me something good!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: