Hämtat ut parallella världar på Josephs Livs

Bestämde mig för att börja läsa böcker igen, efter att helt ha trampat fast i podd- och tv-leran i något år. Jag passade visst på att lyssna igenom gamla Odpod-avsnitt medan jag surfade runt på Adlibris, så igår fick jag ett stort paket fyllt med scifi, alternate reality, medicinska thrillers och nåt slags gamingvärldens oral history.

Som tur var låg redan Jenny Wrangborgs Vad ska vi göra med varandra i varukorgen, så jag får åtminstone någon reell mylla att förankra mig i. Annars hade mitt grepp om verkligheten riskerat lösas upp till ett kvantvakuum under våren.

Säg nåe här! / Tell me something good!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: