Utelåst från VM-final

Så var första arbetsdagen efter torparlivet avklarad. Sträckkörde hem från Småland med beslutsam gasfot (och kraftfull bromsdito när två husvagnar stannat mitt på motorvägen för att rädda en tappad cykel i högerfältet) igår för att hinna se VM-finalen.

När jag öppnade bildörren utanför lägenheten fick jag en knivskarp men fyra timmar försenad bild av mina hemnycklar säkert undangömda i en låda i de djupa skogarna 30 mil söderut. En lång kedja av nyckelkompisars nyckelkompisar senare kom jag in lagom till andra förlängningskvarten så fick ändå se Tysklands rättvisa avgörande och sen 25 minuters firande à la TV4 (alltså reklam utan avbrott) innan jag somnade.

Säg nåe här! / Tell me something good!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: