Demonstration för Gaza

Tillbaka på Medis. Den här gången för att protestera mot Israels blodiga bomb- och invasionskrig mot Gazas befolkning. Förutom att polisen efter ett missförstånd kring en flagga gick in och plockade en demonstrant vilket fick unga arga män att gå runt och ropa var det en lugn demonstration i den svettiga värmen. De planerade talen var alla tydliga och rimliga, men avbrottet för att spontanhylla den tillfälligt arresterade demonstranten med flaggan borde arrangörerna ha avhållit sig från. I relation till hur Gazas befolkning utsätts för bombningar och militär terror går det liksom inte att martyrstämpla en nisse med oklar flagga som varit omhändertagen i 20 minuter av södermalmspolisen…

Fler foton här

Säg nåe här! / Tell me something good!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: