Derbysegerrus

Ett frilägesrött på Sonko-Sundberg som lämnades ensam med en snabb djurgårdare, och matchen kändes körd i några minuter. Men ett förlösande 1-0-mål av Bang Bang Bangura efter paus och därefter en taktiskt perfekt kämpainsats med precis lagom mycket fulspel, gängjagande och viktiga räddningar av Carlgren räckte för att hålla lillebror på behörigt avstånd. Så göra vi när vi vinner derbyn.

Utöver de självklara derbykungarna Jos, Nisse och Henok var det skönt att se spelare som Haukur, Dickson och Anton Saletros lyfta till helt nya kvalitetsnivåer mitt i stressen, hetsen och ljudvolymen.

7 kommentarer på “Derbysegerrus

 1. Hej! Underbar bild på läktaren när Bangura gjort ett noll. Går det att köpa originalet? Skulle vilja skriva ut som affisch och ha på väggen.

  Mvh
  Mats Sundbom

 2. Hej Mats,

  Jag hör av mig på mail efter jobbet (hur mycket jobb det nu blir gjort dagen efter derby)!

  / David

 3. Hej David.
  Instämmer med Mats, den bilden är helt magisk, snacka om att fånga ögonblicket. Jag är också extremt intresserad av originalet. En bild man kan stirra på i timmar.

 4. Hej David!

  Vill inte vara tjatig men du har väl inte glömt bort mig;-)

  Mats Sundbom

 5. Nejdå, har inte glömt! Det var bara ett gäng till som var intresserade av en print, så jag började rota lite i möjligheten att låta någon printa men hann inte ta idén vidare. Och sen tog AIK den snabbt till sina sociala medier så den kändes inte lika unik längre.

  Så, här är en högupplöst kopia till dig/er som vill printa själva. Sätt gärna in en slant till AIK Tifo, och som tidigare så skulle jag bli glad för en bild på hur printen ser ut på väggen hos dem som väljer att hänga upp den. Självklart är fotot bara tillgängligt för enskilt bruk – inte för någon form av försäljning!

  Två filer, en tif och en jpg, båda i full upplösning:
  https://onedrive.live.com/redir?resid=F49925347FCAE285!3175&authkey=!AArm7VAzIXp6234&ithint=folder%2ctif

 6. Fantastiskt David, stort tack.
  Klart du ska ha lite betalt, ett par öl åtminstone. Kan man swischa över till dig?

 7. Strålande, stort tack! Pengar till AIK-tifo levereras i Gävle på söndag. Hör av dig om du vill ha ett litet ölbidrag också så löser vi det. Och självklart ska jag inte sälja någonting vidare.

  Ha det fint!

  /Mats

Säg nåe här! / Tell me something good!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: