Färöarna dag VII-VIII

Färöarna är ett litet land fyllt av stora platser. Varenda liten väg bjuder på varierade upplevelser och instinkten att stanna och ta en bild tar aldrig slut. Särskilt som en utsikt ser helt olika ut varje gång man kör förbi. En sval och disig vy över hav och berg kan två timmar senare bjuda på starka kontraster och klara varma färger, för att samma kväll vara ett kargt vinterlandskap.

faroe_islands_april_2016_DHK5940.jpg

Nästa gång jag flyger dit kommer allt vara nytt igen, utom människorna – alla jag pratat med under min korta vecka hoppas jag fortsätter vara precis de de är.

Mitt osorterade jättealbum med närmare fem hundra bilder finns här.

En kommentar på “Färöarna dag VII-VIII

  1. Tack för länken till fler av dessa underbara bilder, nu ska jag frossa :)

Säg nåe här! / Tell me something good!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: