Färöarna dag VI

Efter att ha kört som en skottspole och stannat överallt,med en viss överdos av vackra landskap som följd, har jag nu börjat lugna ner mig lite. Hänger på gården jag bor på, tittar på saker utan en kamera framför varje öga och promenerar lite långsammare. Semester helt enkelt. Igår var jag och konstaterade att lunnefåglarna inte hunnit hit, träffade min fantastiska ö-inspiratör och obetalda turistbyrå Kulakath med familj (det var hennes små filmer från Vestmanna som fick mig att längta hit) och såg lite fotboll (foton därifrån i eget inlägg).

2 kommentarer på “Färöarna dag VI

  1. Och dina fantastiska bilder får mig att längta dit. Gillar dina humoristiska bildtexter. Vilka landskap och vilken natur, så vackert.

  2. Wow så mycket vackra bilder!
    Tänk om en annan kunde resa och fota lite. Kan man inte så får jag kika in här och njuta av allt fint. :)

Säg nåe här! / Tell me something good!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: