Transalp Tyresö-Brevik

850 km fick jag ihop i april. Maj startade med att jag skruvade ihop racern för säsongen och tog en skön tur ut till spetsen av Tyresö-Brevik med Karl. Notholmens café vid Tyresö slott var en ny trevlig bekantskap. Satt som en smäck med en fika i solen på hemvägen.

Racerpremiär '09

Racerpremiär '09

De små men ettriga backarna ute på Brevik brände rätt bra i låren men jag hade mer kräm kvar i benen på hemvägen än jag vågat hoppas efter gårdagens långa hemcykling via Ekerö och Huddinge. 63 km/h blev dagens maxnotering, men det ger förstås inga extrapoäng i stegtävlingen på jobbet…

Dagens i-landsproblem: svininfluensa och recession i all ära, men varför finns det aldrig någon mjölk i kylen när man kommer hem från en racertur och har satt kaffebryggaren på timer?

alltid läge för en käf

alltid läge för en käf

6 kommentarer på “Transalp Tyresö-Brevik

  1. Du måste sätta kon på timer också!

  2. Uppenbarligen går en bus fran Gullmarsplan direkt till cafét. I fall benen blir lite stel i morgon.

  3. Kamerad Rutz försökte supa mig under bordet men jag fick sätta honom i en taxi hem i kväll (mitt knep var att beställa in sötare och sötare drinkar till honom på Nada tills han blev aningen darrig, så jag vann). Jag tänkte gå till Södertappen och erbjuda dem mitt aningen alkoholbemängda blod imorgon bitti. Om de vägrar (eller efter att de tagit emot det) kan jag absolut tänka mig att fika där med er imorgon, om ni har lust att åka både t-bana och buss!

  4. P.S. Jag cyklar förstås oavsett hur bakis och blodtappad jag än är! Stelhet är ok – särskilt med järnbrist!

  5. Idag är en dag avsatt till långt mer kommersiell sysselsättning. Kanske imorron?

  6. Jag ägnar dagen åt själslig rening och botgöring. Tvättstuga, blodgivning, städning. Imorgon låter som en plan.

Säg nåe här! / Tell me something good!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: