Nokia-, knä- och kaktest

Test av nya Nokians kamera - inga blommor dog

Test av nya Nokians kamera - inga blommor dog

Rullade ner till pappas landställe och åt födelsedagstårta med nyplockade bär. Tog det lugnt med ett snitt på 27,5 km/h och mitt onda knä sitter kvar där det satt. Jag kunde inte stå upp och bryta mig uppför de spikraka rollercoaster-backarna mellan Gnesta och Järna på hemvägen dagen efter men lillasyrrans kolakakor i bakfickan gav både energi och smärtlindring.

Dunkern tur och retur

Dunkern tur och retur

Enligt Bike Calculator gick jag ner ett kilo på den här lilla turen, men den slutsatsen bygger på en ordentlig brist i datainsamlingen. Det finns helt enkelt ingen ruta för ”antal kakor man ätit längs vägen baserade på hemligt recept ens syster fått av sin omsorgstagare på hemtjänsten”.

Who's dat fine lookin' woman, yo?

Who's dat fine lookin' woman, yo?

Säg nåe här! / Tell me something good!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: