Båt i Alcudias hamn

Skön icke-cykling på Mallorca

Här är man så karaktärslös att man flyr modden och kylan för att få cykla lite bekvämare, och straffet kommer direkt: hosta och halsinfektion. Men ska man nu sitta och vara förkyld finns det klart sämre platser på jorden!

Öket på balkongen

Allt jag orkade med igår var en kort promenad längs med stranden. Port d’Alcudia är en plats där lokalbefolkningen lever i en slags förnekelsens lugn så här månaderna innan den stora turistfloden svämmar in.

Port d'Alcudia by night

Båt i Alcudias hamn

Pensionärsparadiset

En av de många lokala cykelbutikerna, Sport-Bequi, levererade mitt förbeställda kolfiberstaket till hotellet fem minuter efter att jag checkat in. Cykeln är kittad i princip likadant som min stackars Wilier som fick stanna hemma. Men i väntan på att febern ska försvinna har jag idag bara kunnat rulla runt Alcudia några varv och längtansfullt titta på alla från äventyr hemvändande småklungor.

Sa Calobra, Puig Major och fiket i Petra får vänta ett par dagar.

Balkongen i Alcudia med kolfibercykel

Stay tuned, nonexistent followers, för rapport från kommande drömcykling (eller i värsta fall mer nezeril-doping på balkongen)!

3 kommentarer på “Skön icke-cykling på Mallorca

  1. Ser särskilt fram emot fotodokumenteringen av nezerilövningarna.

  2. Hittills kör jag den vanliga, nasala vägen, men jag lovar att dokumentera när jag blir desperat och börjar ta nässprayen intravenöst.

  3. Wow, vilket väder det ser ut att vara! Här är snön och vinden tillbaka. Så nu är det glashalt, snöstorm och vattenpölar överallt. Jag tror att du, trots halsont, har det tusen gånger bättre.

Säg nåe här! / Tell me something good!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: