Mörk vecka

2 kommentarer på “Mörk vecka

  1. Fan vilka schyssta bilder!! Vad har du för kamera? Har du massa dyra tunga objektiv också?

  2. Tack!

    Jag skaffade min första riktiga kamera i vintras, en Nikon D5000. Eftersom jag redan var djupt nedsänkt i ett annat prylsportträsk (cykling) så bestämde jag mig för att lära mig ta hyfsade bilder innan jag börjar köpa en massa grejer till kameran.

    Jag tycker inte riktigt att jag kommit dit ännu, så jag har kvar de två objektiv jag fick med kameran, en 18-200 (http://www.kenrockwell.com/nikon/18200.htm) som alltid är på trots att den är ganska tung och ett snabbt porträttglas som jag tyvärr oftast glömmer bort trots att det ger jättefina bilder och inte väger nånting… (http://www.kenrockwell.com/nikon/35mm-f18.htm)

Säg nåe här! / Tell me something good!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: