Energikrisen

Det råkade bli ett distanspass idag, och sex timmars cykling på en för stor mountainbike känns i kroppen nu.

Tanken var egentligen att bara susa upp till Famagusta på den turkiska sidan av buffertzonen för att ta lite bilder, men jag körde vilse vid exakt varenda vägskäl. Har ingen aning om hur lång turen blev – stängde av GPS:en när batteriet i telefonen började försvinna – men med starkt tempo i början och en hel del grusväg och total utmattning på slutet… kanske drygt tio mil?

Det var så länge sen jag körde något längre pass så jag hade glömt att jag inte klarar att äta en lätt frukost och sen cykla sex timmar på bara två bananer, en energy bar och för lite vatten. Har lovat mig själv att stanna för lunch imorgon.

För att fortsätta på mitt tema från igår (pastisch på Carl Bildts ”jag vet allt bäst”-blogg) så har jag i dagens kavalkad av turistknäpp varit väldigt rättvis och politiskt korrekt: båda sidornas krigsmonument finns med, liksom både ortodoxa kyrkor och moskéer.

En kommentar på “Energikrisen

 1. Hej!

  Jag heter Viktoria och är redaktör för Magasin Puls, ett magasin om träning och hälsosam livsstil som ges ut av gymkedjan Actic (fd Nautilus).

  I varje nummer skriver vi om aktiva resor, och i kommande nummer vill vi skriva om cykling på semestern och hittade din blogg och dina bilder från när du var på Cypern och cyklade i mars. Jag tänkte helt enkelt höra med dig om det skulle vara okej om vi ringer dig för en kortare intervju om ditt cyklande och hur det var att cykla på Cypern, samt om du kan mejla över några bilder från cykelsemestern som vi kan publicera i samband med intervjun?

  Hur känner du? Det vore toppen om du ville höra av dig till mig så snart som möjligt.

  Vänliga hälsningar
  Viktoria svanström
  Redaktör Magasin Puls

  E-post: viktoria.svanstrom@redaktorerna.se
  Mobil: 070-327 84 06

Säg nåe här! / Tell me something good!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: