Dagens väderutsikt och dito insikt

Söndagkväll, tio minus och snålblåst över stan. Det är då som det stora vemodet rullar in man bara måste testa sitt nyköpta stativ och knatar upp till Katarinahissen. Nu vet jag att kameran tål mer köld än mina stackars händer. Nästa gång ska jag ta handskar med mig. Promise.

2 kommentarer på “Dagens väderutsikt och dito insikt

  1. Vilka fina bilder! Och vilken kool liten C jag fick mailad till mig imorse av Katrin…
    Roligt att du delar med dig.

  2. Tack! Ja, visst ser hon seriös ut på den bilden, som om det var jag och Katrin som hela tiden ville springa runt och leka på Kulturhuset och hon hellre satt kvar och diskuterade hur den tidige Lacan är mindre öppen för skapande tolkning och därför inte lika lätt ockuperas av identitetspolitiska rörelser…

Säg nåe här! / Tell me something good!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: