Påfyllning i hobbyväskan

Tog en liten blocketdejtfika i Västerhaninge idag och kom hem med lite nya godsaker att proppa ner i fotoväskan. Börjar bli läskigt fullt i den nu, får nog försöka kränga lite prylar som jag sällan använder.

Annars en kvav och händelselös dag, har inte ens badat pga ett finger som det råkade gå hål på under Lofoten-trippen och som nu är inflammerat och dunkar. Kört old school och hällt väteperoxid och klorhexidin i det, borde få bort även nordnorska späckhuggarbakterier på ett par dar.

Sitter nu och lyssnar på isländsk radiosport för första och antagligen sista gången. AIK spelar borta mot FC Túngkúrknifvúr i Europa League, och tekniken för att sända TV har tydligen inte nått till Reykjaviks förorter ännu.

Fredag imorgon. Kanske läge att cykla ner till Nynäshamns Ångbryggeri och provsmaka nån limited bärsabira?

Idag har jag inte varit längre från stugan än Västerhaninge. Vill inte dra allt för långtgående slutsatser om lokalbefolkningens intellektuella förmågor utifrån en enda iakttagelse, men känns det inte lite lustigt att Hemköp där tagit på sig att hålla snusningskurser?

Säg nåe här! / Tell me something good!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: